Ödemiş İnönü İlkokulu Müdürü Yunus Ergin’in Halk Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından yerine atanan Ödemiş’in ilk kadın ilkokul Müdürü Ayşe Sosyal görevinde başarılar dilemek için makamında eşi Türkan Ergin birlikte ziyaret etti. Yeni Okul Müdürü Ayşe Sosyal Yunus Ergin’den aldığı feyz ile özverili çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Yunus Ergin’in ziyaretinden memnun kaldığını belirten İnönü İlkokulu Müdürü Ayşe Sosyal “ Göreve geleli henüz bir hafta kadar bir zaman oldu. Sayın Müdürümüz Yunus Ergin’den aldığımız feyz ile görevimize devam ediyoruz. Okulumuz için elimizden ne geliyorsa nasıl çalışmamız gerekiyorsa fazlasıyla yapmaya hazırız. Öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın telaşı içindeyiz. Çalışmalarımızı da o yönde yapmaya devam edeceğiz.”

Ödemiş Halk Eğitim Müdürü Yunus Ergin “Ödemiş’te bir kadın müdürün atanması beni çok mutlu etti. Ödemiş bu konuda bir ilki yaşıyor. Yöneticiliği kadınların, biz erkeklerden daha iyi şekilde yapacağından şüphem yoktur. Koltuğumu emin ellerde görmek beni çok mutlu etti. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

Yunus Ergin ve eşi Türkan Ergin Müdür Ayşe Soysal’a halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından çekilmiş “gelincik” konulu fotoğrafı hediye ettiler.

 Haber: AYŞE AKYÜZ

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi