Haber: Yüksel BALCI
Badem “  Başbakanımızı Ödemiş’e getirmenin gururunu yaşıyoruz. Cuma günü saat 14:30’da Kültür merkezinde Anadolu’daki kadın çiftçilerle ilgili bir ödül töreni var. Bu tören, Ankara’da Tarım Bakanlığında yapılacaktı. Ancak, başbakanımızın Ödemiş’i çok sevmesinden dolayı, bu program Ödemiş’e alındı. Bundan ne kadar gurur duysak azdır. Buradan, hükümet önündeki miting alanına geçilecek. Aslında Türkiye’de tarımın başkenti İzmir dersek, İzmir’inde tarım başkenti Ödemiş. Biz olayı bu şekilde görüyoruz, Ödemiş’te tarımla ilgili çalışmayı öne çıkarmak adına bunları yapıyoruz. Burada sektör ile ilgili temsilcilerin, süt, çiçekçilikle , hayvancılıkla, patatesle  ilgili  belli çalışmalar yapılmaktadır.”

 Tarım İle İlgili müjdeler Sır

Belediye Başkanı Mahmut Badem’e mitingde, başbakanın tarıma ilgili ne müjdeler vereceği sorusunu başkan Badem sır gibi saklayarak “ Onu ancak sayın başbakanımız açıklayacak. Üreticiye müjdeleri var, hepimiz sevineceğiz” dedi.

Badem daha sonra “ Doğalgaz ile ilgili 24 Nisan’da ilk kaynağı atmıştık. Üzerinden henüz 6 bütün ay geçmedi. Doğalgaz ile ilgili zafer mahallesindeki bir sektörde, 1000 konutun bulunduğu alana gaz verme işlemi yapılacaktır. Abone olmuş olanlar, doğal gazlarını kullanmış olacaklardır. Hiçbir ilçede bu kadar kısa bir zamanda şehrin %60 ‘na doğalgaz verilmiş değildir. Büyükşehirden kazı izni bekleniyor, izin geldiği taktirde,  geriye kalan %40 ‘da yapılacaktır. Kasım ayı sonunda şehrin %60’na gaz vermeye başlayacağız.”

Editör: Haber Merkezi