HABER: GAMZE ONAN

44 yaşında evli ve 2 çocuk babası olan ve Bitlis’te Terörle mücadele Müdürlüğü’nde görev yaparken Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Çankaya, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.

İlk görev yeri Mersin olan ve sırasıyla Siirt, Adana ve Bitlis’te görev yaptığını belirten Ramazan Çankaya’nın yeni görev yeri ise Ödemiş oldu.

Göreve başladığı ilk günden konuklarını ağırlamaya başlayan Çankaya karşılaştığı sıcaklıktan ve samimiyetten memnun kaldığını ve çalışmalarını vatandaşların yanında olmak için sürdüreceğini söyledi.

Çankaya, “Bugün Ödemiş’teki görevime başladım. Hoş geldin ziyaretinde bulunarak ilk günden samimiyetlerini gösteren Ödemiş halkıyla yavaş yavaş tanışmaya başladım. Ben bölgeye yabancı değilim benimde ailem İzmir’de yaşıyor. Böyle bir yerde görev yapmaktan mutluyum. Bizim görevimiz güvenlik Ödemiş’te halkın güvenliğini, huzurunu sağlamak için çalışacağız. Çalışma arkadaşlarım ile birlikte iyi şekilde hizmet sunmak için çalışacağız. Biz Ödemiş’te diğer kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla birlikte çalışmak istiyoruz. Eğer bizi arayan bir vatandaşımız olur ve bahsettiği mesele bizi aşan bir durum varsa biz durumu gerekli yerlere aktarırız ve bir çözüm yolu bulunmasını sağlamak ve huzuru sağlamak için çalışacağız.”

Editör: Haber Merkezi