HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Açılışa Cumhur İttifakı Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mimar Münir Bezmez, AK Parti eski İlçe Başkanı Ali Hadim, İşadamı ve Sarraf Odası Başkanı Şerif Naz ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi yapılan duanın ardından açılışı Cumhur İttifakı Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez yaptı. Bezmez burada yaptığı konuşmada, “Burada Kadir Yılmaz ve Nurcan Korkmaz kardeşlerimizin Bozdağ Mühendislik ofisini açılışını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Kadir kardeşimiz okulunu bitirmesinin ardından belli bir süre bizim ofisimizde stajyer olarak çalıştı. Mesleğinde belli bir noktaya geldi. Sadece okulda öğrendikleriyle değil piyasa şartlarına göre mühendislik nasıl yapılır. Elimizden geldiği kadar ortağımla birlikte kendisini yardımcı olmaya çalıştık. Böyle ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde büro açmak cesaret isteyen bir iş ama kardeşim çok cesaretli çok gayretli ve mesleğini de çok seviyor. Ben inanıyorum inşaat sektöründe çok başarılı olacak. Güzel projeler üretecek. Ve onun sayesinde de Ödemiş yeni binalar kazanacaktır. Kadir Kardeşim çok delikanlı bir adam bu delikanlı iş hayatına da yanşayacaktır. Açılacak olan mühendislik büromuzun Ödemişimize ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Kadir ve Nurcan kardeşlerimize tebrik ediyorum” dedi.

İşyeri Ortakları Kadir Yılmaz, Nurcan Korkmaz, “Bizler Ödemiş’te doğup büyüdük, Bizim buraya açmazdaki amacımız Ödemiş’e faydalı olmak, yeni ofisimizde Ödemişli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmek için, yeni plan ve proje ve fikirler üretmek, adına bu işyerini açtık. Mimarı ve statik projelerin yanı sıra iç mekân ve peyzaj çalışmalarımızı üç boyutlu tasarımlarla destekliyoruz. Bu konuda Ödemiş’te gördüğümüz eksikleri tamamlamak ve kendimizi bu konuda geliştirerek daha iyi noktalara getirmek için çalışacağız. Bugün burada bizleri açılışımıza gelerek destek olan ve yanımızda olduklarını hissettiren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi