HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Açılışa AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta,  İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Avukat Anıl Selek ve Davetliler katıldı.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Delibalta, “ Ben ilk kez bir işyeri açılışına katılıyorum. Küçükmenderes Havzasında Simit Sarayı olarak, olmasının boşluğunu bilerek böyle bir mekan açmanızı Ödemişli olarak beni mutlu etti. Hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım hayırlı bol kazançlı nasipler versin” dedi.

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Av. Anıl Selek, “ Ödemiş’te böyle bir boşluk vardı bu Nuri kardeşimin başarılı olacağına inanıyorum. Ödemişliler buraya gelerek yeni mekanın güzelliğini görecektir. Allah bol kazançlı müşteriler verir inşallah hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İşyeri Sahibi Nuri Özgüç, “ Bizler Ödemiş halkına Kömürde Dibek kahvesi, Özel Serpme kahvaltı, Özel Simit çeşitlerimizle, gençlerimizin ve ailelerin çocukları ile birlikte gelip kahvaltı edebileceği, leziz bir yer oldu. Pasta ve unlu Mamulleri çeşitleriyle ve Ödemiş Halkına Özel detoks çeşitleriyle hizmet verecek olmaktan  dolayı mutluyum” dedi.



Editör: Haber Merkezi