ZİRAAT BANKASI ÖDEMİŞ’TE İKİNCİ ŞUBESİYLE HİZMETLERİ KOLAYLAŞTIRACAK
 ENGELLİ ASANSÖRÜ ÖDEMİŞTE BİR İLK

Ziraat Bankası yapılan tadilatların ardından eski yerine taşındı. Ziraat Bankası Ödemiş Şube yöneticisi İnanç Zafer Yılmaz Anıtlar kurulundan alınan izniyle tadilat çalışmalarının yapıldığını belirti. Yılmaz “1954 yapımı bir bina olan Ödemiş Ziraat Bankası’nda Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan alınan izinle tadilat kapsamında bir çalışma yapıldı. Tarihi konsepte uygun olarak düzenlenen bina Ödemişli vatandaşlarımızın hizmetine yeniden açılmış oldu.2014 Mart ayından Haziran sonuna kadar sürdürülen çalışmalar nihayet son buldu. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sağlayabilmek için elimizden geleni yaparak daha modern bir Ziraat Bankası oluşturduk. Modern görünümüyle müşteri memnuniyetini sağlayacağımızı düşünüyoruz”

“İkinci şubemiz çok yakında kipa alışveriş merkezi yanında”

 Modern ortam oluşturduklarını ifade eden Yılmaz, Aynı zamanda dış cepheye herhangi bir müdahalenin olmadığını sadece yeniliklerin olduğunu tarihi yapının bozulmadığını da vurguladı. Binanın iç kısmının da yeni yapılan dizayn ile genişlediğini belirten Yılmaz, “Ziraat Bankası Ödemiş’te bir tane daha şube açmayı planlıyor. Kipa Alışveriş marketinin yan tarafında inşaat çalışmaları da başladı ”

  “Engelli asansörüyle bil ilki gerçekleştirdik “

Engelli vatandaşlarında zorluk çekmeden kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirmesi açısından Ziraat bankası girişine engelli asansörü koyduklarını yönetici Yılmaz, 2014 yılı içerisinde eleman alımlarına devam ettiğini de söyleyen Yılmaz, “Yeni dizaynımızda engelli vatandaşlarımızın da  rahatlıkla kullanabileceği Ödemişte hiçbir kuruluşta olmayan engelli asansörünü hizmete sunduk.”

Editör: Haber Merkezi