HABER: NAZİF HARUPÇU 


    Ödemiş Yardım Sevenler Derneği kuruluşunun 87. yılı nedeniyle üyeleri ile birlikte Doğan Güneş Kahvaltı Salonu’nda mantı gününde bir araya geldiler.

Yaklaşık 120 kişinin katıldığı Yardım Sevenler Derneği’nin kuruluş gününde Başkan Saliha Varış ve Yönetim Kurulu Üyeleri konukları kapıda tek tek karşılayarak hepsiyle ayrı ayrı kucaklaştılar.

Doğan Güneş Kahvaltı Salonu’nda hazırlanan mantı, yaprak sarma dolma, tatlı ve diğer ikramların yanı sıra, bayanlar aynı zamanda canlı müzik eşliğinde, Ödemişli yerel orkestranın hareketli parçaları ile de kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladılar.

Kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Dernek Başkanı Saliha Varış burada yaptığı konuşmasında; “Adını ve inancını Atatürk’ten alan derneğimizin 87. Yıl kutlama yemeğine katıldığınız için yönetim kurulumuz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu hafta derneğimizin 87. Yılını kutlarken, ne kadar sevinçli isek, giderek artan kadın cinayetlerinden de O kadar üzgünüz.

Şiddetin her türlüsü gibi kadına yönelik şiddette insanlık suçudur. Ülkemizde ve dünyada yaşanan kadına yönelik şiddet olaylarını ve kadın cinayetlerini kınıyorum.Daha fazla insanın canı yanmadan artık sonlanmasını yürekten diliyorum. Bu duygularla, derneğimize destek verdiğiniz içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi