HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş kapalı Spor Salonunda düzenlenen konsere MHP İzmir İl Başkan Yardımcıları, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk, Ülkü Ocakları İzmir Bölge Başkanı Turgay Dalcı, çevre Ülkü Ocakları başkanları, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı ve yönetimi, MHP Ödemiş Belediye Meclis üyeleri, Ödemiş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, Türk Eğitim Sen ödemiş ilçe temsilcisi ve üyeleri, Türk Sağlık Sen Ödemiş İlçe temsilcisi ve kurum müdürleri ile davetliler katıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Ergüz, “Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde Ülkü Ocakları genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin gösterdiği hedefe İl Başkanımız Bekir Sıtkı Hastürk’ün emir ve talimatları doğrultusunda Kızılelma hedefine doğru durmadan, yorulmadan, yürüyoruz. Türk gençliğini alfabetik harfleri sığdırmıyoruz. Tek hedefimiz dışı pırıl pırıl Türk gençliği yetiştirmektir. Bahsi geçen Z kuşağını görmek isteyenler bu salondaki gençliği ve kararlı duruşlarını bakmalıdırlar. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

HASTÜRK, “NE AVRUPA BİRLİĞİ, NE ŞANGA İŞBİRLİĞİ SONUNA KADAR TÜRK BİRLİĞİ”

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk, “Değerli dava arkadaşlarım Hz. Fatih’in dehasını İstanbul fethetmesi bütün Türk Devletinin ve Dünya tarihini değiştirecek mucizeyi bir gündür sadece batı Türk hakanlığı için değil bütün dünya imparatorluğunun devirleri için İmparatorluk çağını başlatmıştır. Hz. Fatih’in belirlediği bu zaman ruhu yine Fransız ihtilaline kadar etkisini devam ettirip yerine Ulus Devleti anlayışına bırakmıştır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ulus devleti anlayışını geliştirilip Türk Devletine entragre edilmesi ve uzak hedef olarakta Türk dilini göstererek bu mukaddes vatanı bizlere gençlere emanet etmiştir.  Günümüzde Avrupa birliği NATO şangel işbirliği örgütü arasına sıkıştırılmak istenen bir devletin şu an yükselişini Tuğrul kuşu gibi tekrar küllerinden doğuşunu Cumhur İttifakı ile beraber idrak etmekteyiz. Ve daha her zamankinden daha bir gür sesle bilge Liderimiz Devlet Bahçeli gibi çağlamalıyız.  Ne Avrupa Birliği, ne Şanga işbirliği sonuna kadar Türk birliği. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Konuşmalar sonrası sanatçı Osman Öztunç sahne alarak davetlilere sevilen şarkılarını seslendirdi.

Editör: Haber Merkezi