HABER:CEREN ERCİH
Ödemiş Ülkü Ocağı uyuşturucuya karşı gençliği bilinçlendirmek için Hastane Caddesindeki Öğretmenevinin önünde stant açtı.
Broşürlerle, uyuşturucunun gençlere verdiği zararları anlatan Ülkü Ocakları’na destek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkanı İsmail Poyraz ve MHP belediye meclis üyesi Ceyhun Kınlı da stant ziyaretinde bulundu.
"Damarlarındaki asil kanı kirletme"
Farklı etkinlik ve eğitim seminerleri ile çalışmaların devam edeceğini aktaran Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı Turgay Dalcı şunları kaydetti; “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının başlatmış olduğu ‘Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’ adlı uyuşturucuya hayır kampanyasına Ödemiş Ülke Ocakları İlçe Başkanlığı olarak destek veriyoruz. Farkındalık uyandırmak amacıyla broşür bastırarak, ‘Devlet millet el ele uyuşturucuya hayır’ diyerek buradan tüm halkımıza sesleniyoruz. Çalışmalarımızın devamı gelecektir. Allah Türk milletini uyuşturucudan korusun. Gençliğimizin zehirlenmemesi için halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz."
Ülkü Ocaklarının başlatmış olduğu bu önemli adım sonrası Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi de çalışmaların devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi