HABER: NAZİF HARUPÇU 



Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Anaokullarını ziyarete devam ediyor.

Yanbastı Anaokulunu ziyaret eden Toplum Destekli Polis memurları yanlarında da çocukların sevgilisi Kankayı da götürerek hoşça vakit geçirdiler. Çocukların Kanka Polisin yanından hiç ayrılmadığı etkinlikte neşeli saatler geçirdiler. Okul Müdürü Süleyman Arslan, " İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bu tür etkinliklerde her zaman yanımızda oluyor.

Ne zaman çağırsak, Polislerimiz okulumuza gelip çocuklarımızla çok güzel saatler geçiriyorlar. Çocuklarımız da bu tür etkinlikleri seviyorlar ve polise olan güven ortamı bu yaşlarda daha çok etkili oluyor. İlçe Emniyet Müdürümüze ve polis memuru arkadaşlarımıza bu tür etkinliklerde her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ederim." dedi.

Polis Memuru Erkan Gencay’da, “Her zaman okullarımızın yanındayız ve ne zaman çağırsalar giderek çocuklarımız ile olmaya çalışıyoruz. Onlarla güzel saatler geçiriyor ve çeşitli konularda onlara bilgiler veriyoruz. Bizle olan diyalogları çok güzel oluyor. Bu yaşlar da çocuklarımızın bize karşı yakınlaşmaları ve bize olan güvenleri artmış oluyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi