Ödemiş Ticaret Odası her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle gelen öğrenci yardımlarını Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’da eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere 4000 adet çantayı okullara ve Milli Eğitim Müdürlüklerine dağıttı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin şunları söyledi:

“Odamız Ödemiş, Kiraz ve Beydağ Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen öğrencilere okul çantası yardımlarını ulaştırdı. İlköğretimde okuyan öğrenciler için 4000 adet çift gözlü ve üç gözlü, yağmur geçirmez, fitilli-dikişli, resimli okul çantası alındı.

Okul çantalarından 2500 adedi Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara, 900 adedi Kiraz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara, 600 adedi Beydağ Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere Odamızca teslim edildi.

İhtiyaç sahibi öğrenciler okul müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlendi. Ve dağıtımı da buna göre yaptık. İhtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştık.

Eğitim öğretime her yönden destek olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı görmek bize en büyük mutluluktur. Tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar temenni ediyor ve çantalarını iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz” dedi.    

 

Editör: Haber Merkezi