Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  tarafından 17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine, Ödemiş Ticaret Odası 9 kişi ile katılım gösterdi. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, başta olmak üzere Meclis Başkanı Alim Korkmaz, Meclis Üyeleri Mehmet Çoşkun, Nuri Yaşayan, Nevzat Şen, Sefa Beyazıtlıoğlu, Melih Dolaylarlı, Rıfat Eriş, Genel Sekreter Mehmet Soyer seminere katılan isimler arasında yer aldı.

 Katılımcılar TOBB iştirakleri hakkında bilgilendirildi

Düzenlenen seminerde meclis üyeleri ilk günü Ticaret Odalarının çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve iştirak şirketlerinin yapısı ile şirketlerin yapmış oldukları faaliyetlerine ilişkin bilgilendirildi. İkinci ve üçüncü gün ise, seminere katılanlar iş hayatlarında her zaman karşılarına çıkabilecek konularla ilgili olarak uzmanlar tarafından bilgi verildi.

Türkiye genelindeki oda ve borsaların meclis üyeleri için başlatılan bilgilendirme seminerlerinin herkese önemli kazanımlar sağlayacağı belirtildi. Yapılan bilgilendirme seminerleri ile TOBB'un, oda ve borsaların faaliyetleri hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığını aynı zamanda girişimcilerin faydalanabileceği imkânlar konusunda bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Ardından ise, uzmanlar tarafından TOBB ve iştiraklerinin yapısı hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Öte yandan "Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk" ve "Döviz Kurları, Faiz ve Borsa, Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri, İşletmecilik ve Yöneticilik, Protokol ve Nezaket Kuralları konularında katılımcılara sunumlu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi