HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Her yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Odamıza sağladığı destekle, temin edilen eğitim yardımları ihtiyaç sahiplerine ula
ştırıldı.
Ödemiş İlçe genelinde İlköğretim okullarında eğitim gören 1500 öğrenciye dağıtılmak üzere Eşofman Takımları Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Oda Başkanı Rıfat Eriş, 1500 öğrenciye dağıtılmak üzere eşofman takımları Ödemiş Milli Eğitim, Kiraz İlçe Milli Eğitim ve Beydağ Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan öğrencilere Odamızca teslim edildi. İhtiyaç sahibi öğrenciler okul müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlendi. Ve dağıtımı da buna göre yaptık. İhtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştık. Eğitim öğretime her yönden destek olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı görmek bize en büyük mutluluktur. Tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar temenni ediyor ve eşofman takımlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi