İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Yenipazar tarafından verilecek eğitim, 15 Şubat Çarşamba günü 15.00-16.30 saatleri arasında Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda yapılacaktır.

Eğitim’in içeriği, Stres ve zamanı yönetenlerin ortak özellikleri, stresli yaşam, stres nedir? , Beynin yapısı ve stres ilişkisi, sürüngen beyin, duygusal beyin, mantıksal beyin, stres karşısında vücudun gösterdiği reaksiyonlar, Yaşama yerleşebilmek, yaşamda dengeyi sağlamak, olumlu yaklaşım, stresi ve zamanı yönetmek için 25 anahtar başlıklı konular yer alacaktır.

Sürekli şikayet ettiğimiz ve rahatsız olduğumuz stresi yönetebilmeyi ve stresi yönettiğimizde başarılarımızın arttığını ve sosyal hayatımızın daha yaşanabilir hale geldiğini göstermek eğitimin amacıdır.

Düzenlenecek olan seminerin hedefi stres ve zaman hayatımızın her anında yanımızda olan kavramlar. Stres varsa an yaşanır mı? An yaşanıyorsa stres kalır mı? Zamanı etkili kullanmak stresi ortadan kaldırır mı? Gelin bu soruların cevaplarını birlikte arayalım.

Eğitim ücretsiz olup, eğitime katılmak isteyenlerin Ödemiş Ticaret Odası’na kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 

Editör: Haber Merkezi