HABER:BAŞAR UÇAR 
Ankara’da düzenlenen törende sertifikayı alan Ödemiş Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Rıfat Eriş hedeflerinin bundan sonra akreditasyon puanlarını yükseltmek olduğunu vurguladı.
TOBB’a ait iki kulelerdeki konferans salonunda Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve milletvekillerinin katıldığı törende meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve oda çalışanlarıyla birlikte Ödemiş Ticaret Odası’nı temsil eden Rıfat Eriş, 12. dönem akreditasyon sertifikasını ve ilk kez akredite olan oda ve borsalara verilen plaketi aldı.
Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi için başlatılan sisteme katılıp belgeye kavuşan Ödemiş Ticaret Odası, “beş yıldızlı” hizmet veren oda ve borsalar arasına girdi.
“Akreditasyon belgesi sonuç değil süreç"
Akreditasyon süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ödemiş Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Rıfat Eriş, “12. dönem akreditasyon sürecini Ödemiş ticaret odası olarak başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.  Öncelikle katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ancak akreditasyon belgesi bir sonuç değil süreçtir. Oda olarak bundan sonra en önemli hedefimiz akreditasyon puanımızı daha üst seviyelere çıkarmaktır.  Çünkü üyelerimize hizmet kalitemizi bu sayede daha hızlı arttırabiliriz. Akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan kardeş oda Ödemiş Ticaret Borsası başta olmak üzere Tire Ticaret Odası, Torbalı Ticaret Odası, Menemen Ticaret Odası, Selçuk Ticaret Odası ve tüm oda ve borsaları tebrik eder başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi