Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, İzmir ilindeki oda ve borsalarının katılımıyla 27/11/2014 tarihinde Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde yapılan ortak toplantıda, İzmir Ekonomi Üniversitesi ile Ödemiş Ticaret Odası arasında imzalanan protokol ile oda üyelerinin
birinci derece yakınlarına yüzde 15 indirim uygulanacağını söyledi.
2001 yılından beri İzmir iş dünyasının duyduğu yetişmiş elemanlar ve globalleşen dünyada ihtiyaç duyulan, yabancı dil bilen iyi eğitimli, dinamik gençler yetiştiren üniversite, Balçova’da 40 bin metrekare büyüklüğünde, 7 Fakülte, 3 Yüksekokul, 2 Enstitü, 8 Uygulama ve Araştırma Merkezi ile eğitim ve öğretim vermeye devam etmektedir. 
Üniversitenin İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından kurulduğunu belirten Kasım Sevin Üniversitenin İzmir Ticaret Odası üyelerine %15 indirim uygulandığını, imzalanan protokolle bu indirimden ilçe odaların üyelerinin de faydalanabilmesinin sağlandığını ifade etti ve “İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne kayıtlı tüm öğrenciler ile kayıt yaptırmak isteyen yeni öğrenciler için; Ödemiş Ticaret Sicili Müdürlüğüne kayıtlı olup aynı zamanda Odamız üyesi olan gerçek kişilerin 1. derece kan hısımları  ile tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcilerinin ve son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. derece kan hısımlarına %15 ücret indirimi uygulanacak. Ödemiş Ticaret Odası üyesi gerçek veya tüzel kişiler bu indirim hakkından yararlanabilecektir” dedi. 
Editör: Haber Merkezi