Ödemiş Ticaret Odası üyeleri ile birlikte Yem Fuarcılık tarafından düzenlenen, Dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olan 39.Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul  Fuarı’na katıldı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar 100.000 metrekarelik 14 salon ve açık alanda kuruldu ve 1250 üretici firma en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

11  Mayıs Çarşamba  günü gerçekleştirilen fuar gezisine;  Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı Alim Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin , Meclis Üyelerimiz Necdet Uğuruaçık, Mehmet Çoşkun, Sefa Beyazıtlıoğlu, Nevzat Şen, Rıfat Eriş, Melih Kamil Dolaylarlı, Mehmet  Emin Yazan ,Şenol Savuran, Yapı İnşaat Sektörün de Faaliyet gösteren  Karcı İnşaat Mehmet Karcı, Mesut İnşaat Hüseyin Sarı, Kırsoy Mimarlık Şener Kırsoy ve Genel Sekreterimiz Mehmet Soyer  katıldı.

Ödemiş Ticaret Odası Üyelerimiz Gün Boyu Fuardaki Sektörel gelişmeleri takip etme ve firmalarla bire bir görüşme yapma imkânı bularak, Fuardaki Stantları tek tek ziyaret ettiler. Fuar gezisi sonrasında değerlendirmede bulunan Ödemiş Ticaret Odası Fuar Organizasyon Komisyonu Başkanı Rıfat Eriş, “Fuar ziyaretine katılan oda üyelerimiz sektörlerine ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkânı buldular. Fuar son derece yararlı geçti. 39.YAPI Fuarı-Turkeybuild İstanbul sektöre yeni pazarlar kazandırma konularında fayda yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Firma bazında rekabetçi stratejilerin oluşturulması amacıyla üreticiden son kullanıcıya kadar geniş yelpazedeki bir kitlenin bir araya getirilmesine yardımcı olduğu için fuarlara önem veriyoruz. Her Sektörde faaliyet gösteren üyelerimiz için bu tür organizasyonlarımız devam edecek”  dedi.

Editör: Haber Merkezi