Kendi işini kurarak KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğinden yararlanmak isteyen girişimcilere yönelik, KOSGEB Güney Müdürlüğü ve Ödemiş Ticaret Odası arasında 7.Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için protokol imzalandı.

Ödemiş Ticaret Odasında gerçekleşen imza törenine KOSGEB İzmir Güney Müdürü Recep Özçevik, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı Alim Korkmaz ve meclis üyeleri katıldı.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, “İlçemizde bulunan genç girişimcilerimiz için KOSGEB Güney Müdürlüğü ile ortaklaşa girişimcilik eğitimi programı için imzalarımızı atmış bulunmaktayız. Ödemiş Ticaret Odası olarak bölgemizde girişimciliği çok önemsiyoruz ve Girişimciliğin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve girişimcilere yol gösterici faaliyetlerin artmasına yönelik pek çok çalışma yapıyoruz.2013 yılından bugüne kadar 2000’i aşkın Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başvurusu aldık. Toplamda 6 kez Eğitim düzenledik ve 194 Girişimcimizi sertifika sahibi yaptık. Girişimcilerimizden 12 tanesi desteklerden yararlanarak iş yerlerini açtılar. Bundan sonraki gerçekleşecek kurslar sonrasında inanıyorum ki birçok girişimcimiz iş hayatına atılarak ülke ekonomimize katkı sağlayacaktır. KOSGEB Güney Müdürü Recep Özçevik’e işbirliğimizden dolayı teşekkür ediyor, kurslarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

KOSGEB Güney Müdürü Recep Özçevik, “Girişimcilik Eğitimi Programı, girişimcilerimizin kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla uygulanan programlardır. Ödemiş Ticaret Odası ile imzaladığımız protokol ile düzenlenecek kurslara 30’ar kişilik gruplar halinde eğitimler yapılacaktır.Girişimcilik eğitim programlarını düzenlemek için kurumumuzla işbirliği yapan Ödemiş Ticaret Odamıza teşekkür ediyor, eğitimlerimizin girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin ve KOSGEB Güney Müdürü Recep Özçevik arasında işbirliği protokolü imzalanarak, iki kurum arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceği dile getirildi.

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi