HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Yapılan ziyaret görüşmelerinde Başkan Eriş, İlçe ekonomisine yönelik değerlendirmelerde ve oda hakkında yapılan faaliyetler konusunda bilgiler verdi.

Başkan Eriş, her hafta sürdürdüğü üye ziyaretlerini bu hafta Kiraz’da faaliyet gösteren üyeleri ile devam etti.  Genel Sekreter Emre Çiftçi ve Adnan Bengi’nin da katıldığı ziyaretlerde Kiraz’da faaliyet gösteren Yazanlar Sebze Ltd. Şti. Celal Yazan-Baki Yazan, Metin Niğde, Özgür Kılınç, Emre Karhan ve Refik Arslan firma sahipleri ile biraraya geldiler.
Elimizden geleni yapmaya hazırız
Kiraz’da faaliyet gösteren üyelerin tüm sorunlarına yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız diyen Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, “Göreve geldiğimiz günden bugüne düzenli olarak üyelerimiz ile sektör toplantıları yaparak sorunlarını dinliyoruz. İlgili sorunların çözüm arayışları için yetkili makamlar ile yazışmalarda bulunarak sürecin takipçisi oluyoruz. Ödemiş Ticaret Odası olarak Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’ı da kapsayan geniş bir üye ağına sahibiz. Odamızda yaptığımız toplantıların yanı sıra üye firmaları işyerlerinde de ziyaret ederek kuruma kendilerini daha yakın hissetmelerini sağlıyor sorunlarını bize rahatça aktarmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kısa süre içerisinde de olumlu geri bildirimlerle de yaptığımız faaliyetlerin sonucunu almaya başladık. Ayrıca firmaların kurumsal gelişimler için de düzenli olarak eğitimler düzenleyerek daha bilinçli firma yönetimi ve yöneticileri oluşması için katkılarda bulunuyoruz. Kiraz gibi İlçelerdeki üyelerimiz odamız teknolojik yenilikleri ile internet üzerinden talep ettikleri oda sicil, oda faaliyet belgesi gibi e-belgeleri artık internet üzerinden alabilirler. Kiraz’da faaliyet gösteren üyelerin tüm sorunlarına yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.











Editör: Haber Merkezi