HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Av. Kadir Yetik Başkanlığında, Mali Müşavir Coşkun Açar, EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu’nun bulunduğu heyet odayı seçimlere götürdü.

Bu kapsamda, ilk olarak Ödemiş Ticaret Odası’nda 15 Aralık 2016 Perşembe günü  boş bulunan meslek komitesi asil ve yedek üyeleri ile meclis üyesi asil ve yedek üye seçimleri yapıldı. 22 Aralık Perşembe günü de Ödemiş Ticaret Odası Toplantı Salonunda,  İlçe Seçim Kurulunun gözetiminde Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seçimleri yapıldı. Yapılan Seçimlerde, Rıfat Eriş, Hüseyin Eskici ve Necdet Uğruaçık  listeleri yarıştı. İlk turda, Rıfat Eriş ve Hüseyin Eskici 6’şar oy alırken Necdet Uğruaçık 5 oy aldı. İkinci tura giden seçimde Rıfat Eriş 9 oy alarak başkanlığa seçildi.
Yeni başkan Rıfat Eriş “Ödemiş Ticaret Odası zor bir süreçten geçti. Yeni yönetim, yeni başkan ve yeni bir bakış olarak Odamızın eksiklerini tamamlayarak Ödemiş Ticaret Odamıza yeni bir vizyon oluşturacağız. Oda olarak, yasal çerçevesi belirlenmiş olan faaliyetlerimiz ve bölgemizde tespit edilen ticari ve ekonomik sorunların tespiti ve ihtiyaçların karşılanmasında uyumlu bir şekilde çalışacağız.
 Üyelerimize hizmet verecek olmaktan son derece gururluyum. Oda olarak toplumsal konularda üzerimize ne düşüyorsa layıkıyla yapmak için çalışacağım. Kayyum Heyetimize çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kayyum Heyeti Başkanı Av. Kadir Yetik’te Seçim süreci ile ilgili; “TOBB tarafından Ödemiş Ticaret Odası’na göreve atandıktan sonra Kayyum Heyeti Üyelerimizle birlikte Odamızın Yönetimini yürüterek, Yönetim Kurulu Seçimleri için alt yapı hazırlıklarını yaparak, Seçim Sürecini Sağlıklı bir şekilde tamamladık.
Kayyum Heyeti Başkanı Av Kadir Yetik “Yeni yönetim kurulu başkanlığı’na seçilen Rıfat Eriş’e ve Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen Melih Kamil Dolaylarlı, Sadık Güllü, İbrahim Sürav, Mustafa Şener Kırsoy’a  başarılar diliyorum” 

Editör: Haber Merkezi