27 Aralık günü yapılan seçimlerde oluşan Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Ödemiş Ticaret Odası Yönetimine geçtiğimiz günlerde TOBB tarafından atanan Kayyum Heyeti ve yeni seçilen Yönetimle görev devir teslim töreni yapıldı. Kayyum Heyeti görevini Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Atanan Rıfat Eriş’e devretti.

Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş;

“TOBB tarafından Odamıza göreve atandıktan sonra Oda Seçim sürecini yürüten ve seçim sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlamamıza yardımcı olan, Kayyum Heyeti Başkanı Av. Kadir Yetik, Kayyum Heyeti Üyesi Coşkun Açar ve EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu’ya bu süreçte Odamıza vermiş oldukları destek ve özverili çalışmalar için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz”  dedi.

Kayyum Heyeti Başkanı Av. Kadir Yetik; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yakışır bir seçim süreci geçirdiğimiz için çok mutluyum. Görev süremiz içerisinde Kayyum Heyeti Üyelerimizle birlikte Odamızın Yönetimini yürüterek, Yönetim Kurulu Seçimleri için alt yapı hazırlıklarını yaptık ve seçim sürecini en iyi şekilde geçirdik. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin görevleri boyunca güzel çalışmalar yapacağına, güzel projelerde yer alacaklarına inanıyorum, Hayırlı ve Uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından;  Oda Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı Alim Korkmaz, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Mehmet Soyer yaptığı hizmetlerden dolayı Kayyum Heyeti Başkanı Av. Kadir Yetik’e, Kayyum Heyeti Üyesi Coşkun Açar’a ve EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu’ya plaket takdim edildi. 



Editör: Haber Merkezi