Ödemiş Belediyesinin organize ettiği Üç Eylül Tayyare Parkı içi, Zafer Mahallesi Tekstil Mevki, Tekelli Düğün Salonu Bahçesi ve Cumhuriyet Mahallesi Köşebaşı Camii yanında kurulan çadırlarda verilen iftar ve sahur ikramları Pazartesi günü Ödemiş Ticaret Odası tarafından finanse edildi.
Çadırlarda oruçlarını açan vatandaşlara, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Zengin bir menü ile ihtiyaç sahipleri, yolcular ve oruçlarını kalabalıkla açmak isteyen insanların karşılandığı iftar çadırı, Ödemiş Belediyesi tarafından koordine ediliyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin, Ramazan ayının birlik ve beraberlik mesajı veren bir ay olduğuna vurgu yaparak,  herkesi bu tür etkinliklere bir şekilde katılmaya davet etti. Ödemiş Ticaret Odası’nın sorumluluk bilinci taşıyan bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Sevin; “Ramazan Ayı içerisinde bu ayın ruhuna uygun çalışmalarımız oldu. Ramazan ayı süresince de yine elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İnsanlar bu tür etkinliklere maddi olarak ya da manevi olarak katılım göstermelidir diye düşünüyorum. Ramazan Ayı’nın şehrimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi