Ödemiş Ticaret Odası ISO 9001 kalite belgesi aldı. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, alınan kalite belgesi ile ilgili bilgiler verdi.
Kasım Sevin, günümüzde küreselleşmenin de etkisiyle rekabetin giderek arttığını, değişimin gerektirdiği koşullara ayak uydurmanın kaçınılmaz hale geldiğini söyledi. Oda olarak bu değişime inanarak, hizmetlerini uluslararası bir belgelendirme ile güvence altına almak istediklerini ifade eden Kasım Sevin, “ISO 9001 kalite belgesi bu anlamda önemli bir adımdır. Kalite belgesi ile ilgili sertifikasyon ve eğitim çalışmaları üç ay devam etti. Ara denetim ve nihai denetimler sonucu yapılan değerlendirmelerden sonra Ödemiş Ticaret Odası olarak ISO 9001; 2008 belgesini almaya hak kazandık” dedi. 
Belge teslim törenine; oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile başdenetçi Şahin Sallabaş katıldı. 
Oda Meclis Başkanı Yaşar Özdemir ise yaptığı açıklamada, “Odamız 5174 sayılı TOBB kanunu ile ilgili mevzuat çerçevesinde, insanı merkezine oturtan bir anlayışı benimsemiş, hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanmasını olmazsa olmaz koşulu olarak kabul etmiştir. ISO 9001;2008 kalite yönetim sistemi standartı kapsamında kalite yönetim sistemi belgemizi alarak amacımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 
Editör: Haber Merkezi