HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Salı Pazarında başlayan Demokrasi Yürüyüşüne katılan Ödemişliler, Saraçoğlu Caddesi boyunca yürüyerek, Saraçoğlu Stadyumu önüne geldiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ödemiş Müftüsü Sebahattin Kesti şehitler için Kuran okudu. Yapılan dualarla Şehitler anıldı. Daha sonra, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu bir konuşma yaptı. Celil Ateşoğlu yaptığı konuşmada:

Devletimizin tepesinde herkes bir arada birbiriyle kucaklaştı. Ödemiş, ilk darbe gecesinden bu yana tavrı ortaya koymuş bir ilçedir.”

 “Bu Millet tarih sahnesine çıktığından bu yana, iç ve dış düşmanlarla mücadele etmiştir. Şanlı tarihimiz bu mücadelenin örnekleriyle doludur. Bugünde bitmedi aynen devam ediyor. Biz iç ve dış düşmanlarla mücadele ederken, birde Feto /PYD denilen terör örgütüyle uğraşıyoruz. Tarihimiz zaferlerle dolu. Bu zaferlere 15 Temmuz’da bir yenisini daha ekledik. Bu da, bir nevi kurtuluş savaşıdır. Halkın bizzat kendisinin başlattığı bir savaştır. Yakalananlar görevden alınanlar bize gösterdi ki, çok büyük bir buhrandan geri dönmüşüz. Bundan da bir hayır doğduğunu görüyoruz.

Devletimizin tepesinde herkes bir arada birbiriyle kucaklaştı. Ödemiş, ilk darbe gecesinden bu yana tavrı ortaya koymuş bir ilçedir.”

Kaymakam Ateşoğlu’nun konuşmasından sonra, siyasi parti ilçe başkanlarından ve bazı sivil toplum örgütleri temsilcileri, Belediye Başkanı Mahmut Badem’den oluşan tertip komitesini sahneye davet ederek hep birlikte el ele tutup birlik mesajı verdiler.

Tertip komitesinde CHP ilçe Başkanı Nazan Dönmez, MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı,Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, TK kuruluşu temsilcileri katıldılar.

Daha sonra Nirvana Müzik Organizasyon Halka bir konser verdi.

Editör: Haber Merkezi