Koro, Türk Sanat Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.
İstanbul Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi (HASAL) mevcut ve mezun öğrenci velilerinden oluşan Veliler Korosu, İstanbul ve ülkenin birçok yerinde konserlerine devam ediyor. HASAL Veliler Korosu'nun bu seferki durağı Ödemiş'te oldu. İstanbul Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Şef Bülent Ateş yönetiminde Ödemiş Kültür Merkezi'nde sahne alan HASAL Korosu, "Unutturamaz Seni Hiç Bir Şey", "Şarkılar Seni Söyler", "Mihrabım Diyerek Sana Yüz Vurdum", "Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar", "Anla Artık Anla Beni" gibi sevilen parçalarını seslendirdi.
Konserde aslen Ödemişli olan Sevin ve  Hüseyin Çalışkan çifti, düet yapıp, "Gamzedeyim Deva Bulmam" isimli parçayı söyledi. Bu arada sunucu Ercan Dirikan ve Şef Bülent Ateş'in seslendirdiği solo şarkılarda uzun süre alkış aldı. Daha sonra sahneye gelen Dilek Yalçınduran da seslendirdiği "Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Yalnız Kalayım" adlı eserle ayakta alkışlandı.

Konserin ikinci bölümünde kora, "Bülbülüm Altın Kafeste", "Şu İzmir'in Dağları", "Ödemiş Kavakları", "Havada Bulut Yok", "Fadimem Hadi Senle Kaçalım" ve "Çökertme  Havası"na bazı sevircilerden bulundukları yerden eşlik etti. Gecenin sonunda Ödemiş Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Köklü, şef Bülent Ateş'e koro adına çiçek verip, teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi