Pilav ikramı Ödemişlileri bir araya getirdi. Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş ve Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Halis Danagüden de pilav ikramına katıldı. Saraçoğlu Caddesi'nde Millet İttifakı'nın seçim koordinasyon merkezinin önünde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünde şehitler için pilav ikramı gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği pilav ikramında Millet İttifakı CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mutahhar Ateş ve Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Halis Danagüden ile bir araya geldi. Pilav ikramı öncesi şehitler için dualar okundu.

Millet İttifakı CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş, "Çanakkale Zaferi, Anafartalar Kahramanı Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde dirilişten kurtuluşa giden yolu açan; fedakarlığın ve kararlılığın zaferidir. Yürekle yazılmış bir destandır.  Bizler de tarihi değiştiren bu zaferin 104. yılında ilçemizde şehitlerimizin ruhlarına dualarımızla birlikte hediye etmek üzere pilav ikramında bulunduk. Birlikteliğimizi daha da güçlendirmesi dileğiyle, bu ikrama katılanların birer Fatiha okuyup şehitlerimizi anmalarını istedik. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize layık olmak için çok çalışmak zorundayız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi