Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri iftarda bir araya geldi.
Saray Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına, AK Parti Milletvekili Erdal Kalkan, Denizcilik Kara Ulaştırma Bölge Müdürü Ömer Tekin, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları oda üyeleri ile davetliler katıldı.
Oda Başkanı Tahir Silay ve yönetim kurulu üyeleri iftar programına katılan davetlileri kapıda karşıladı. Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan iftar programı dua ve ilahiler eşliğinde sona erdi.
Ramazan ayı dolayısı ile birlik ve beraberliği amaçlayan iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür eden Silay, davetlilerin bayramlarını şimdiden kutladı.
Silay, “Mübarek Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, ''Ramazan ayının Müslümanlara yüklediği sorumluluk oruç tutmaktan öte, bütün Müslümanların yaşadığı sıkıntıları, acıları hissetmek ve bunlara çare olmaktır'' dedi.
Oda olarak geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinde üyeleriyle biraraya gelmekten büyük gurur duyduklarını belirten Başkan Silay, bulundukları sosyal çevreden başlayarak topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve bu sorumluluklarını yerine getirmek için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.
Editör: Haber Merkezi