Kapakçı yeni açılacak şubelerin müjdesini verdi.

Ödemiş PTT Müdürlüğü PTT Kuruluş yıldönümünün 174 yıldönümü nedeniyle Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı önüne çelenk koydu. Ardından Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu makamında ziyaret eden PTT Müdürü Taner Kapakçı ve PTT Posta Dağıtım görevlileri Ateşoğlu ile makamında bir süre sohbet etti.

Ateşoğlu, “PTT 174 yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. 174 yıldır ülkemize hizmet veren kuruluşumuz uzun yıllar içerisinde kendini yenileyerek günümüzde hizmetlerine devam etmektedir. Ödemiş PTT Müdürlüğünün 174 yıldönümünü kutluyorum. Nice başarı dolu 100 yıllar diliyorum.”

 PTT Müdürü Kapakçı “Ödemiş Adliyesine ve Salı Pazarına yeni şubeler açacağız”

Ödemiş PTT Müdürü Taner Kapakçı “ 1840 yıllında bu yana kesintisiz bir şekilde halkımızın hizmetinde bulunan kuruluşumuz 23 Ekim 2014 tarihi itibariyle 174 yaşına girmiştir. 174. yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşayan kuruluşumuz çağdaşlaşmanın bir gereği olarak her geçen gün değişim ve gelişim içerisinde hizmet vermektedir. Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında otomasyona açık 1 merkez 2 şube ve 10 acente olmak üzere 13 işyerinde toplam 47 çalışanla hizmet vermektedir. Kuruluşumuz sosyal sorumluluk projeleriyle de halkımıza hizmet vermektedir. Her üç ayda bir kan bağışında bulunmaktayız.74. yıldönümü nedeniyle Ödemiş Kızılay Şubesine Ödemiş PTT olarak kan bağışında bulunacağız. Bunların yanı sıra Ödemiş PTT şubesi olarak yılbaşına kadar, Salı Pazarı ve Ödemiş Adliyesi içinde şubeler açarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Beydağ PTT Şubesi nüfusun az olmasından dolayı 2006 yıllından bu yana Ödemiş PTT Şubesine bağlandı.” 

HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi