HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Düzenlenen Törene Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Prs. Bnb. Hasan Yüzüak, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, daire amirleri kaymakamlık görevlileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları katıldı.


Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu düzenlenen bayramlaşma töreninde davetlilere hitaben kısa bir konuşma yaptı.


Ateşoğlu ; “ Kurban Bayramının güzellikler dostluk ve barış getirmesini diliyorum. Memleketimizin en çok ihtiyacı olan bunlardır. Ülkemiz son dönemde sıkıntı günlerden geçmektedir. İlçemizde bu sıkıntılı günlerden geçmektedir. Bu bayram vesilesi ile bir nebzede olsa bu sıkıntılardan kurtulmamız temennimizdir. Buraya katılan tüm arkadaşlarımızla birlikte tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramını kutluyorum hepiniz bayramı kutlu olsun” dedi.

Ateşoğlu’nun konuşmasının ardından, bayramlaşma töreni yapıldı. Ardından bayramlaşma törenine katılan görevliler ve protokol saygı duruşunun ardından istiklal marşını söylediler.

Protokole Ödemiş Belediye Bandosu eşlik etti.

“Ödemiş Emniyetinde bayramlaşma erken yapıldı”

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü tarafından da, Ödemiş Emniyet Yüzme Havuzunda bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Emniyet görevlileri katıldı. Yüzme havuzunda verilen bayramlaşma resepsiyonun ardından Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ödemiş Emniyet görevlileriyle bayramlaştı.

Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, “ Ödemiş emniyeti olarak halkımızın kurban bayramını kutluyoruz. Ödemiş Emniyeti olarak Kurban bayramı için tüm güvenlik önlemelerimizi aldık” dedi.

Editör: Haber Merkezi