Haber/ Dilek Acar GÜLEÇ

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
Ödemiş Hükümet Meydanındaki törende çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, "Güç, fakat son derece şerefli bir görevi canı pahasına yerine getiren sevgili meslektaşlarım. Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış. Demokratik hukuk devletinin Atatürk İlke ve İnkılaplarına ve Laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için buradayız. Bu anlamlı günü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. 1845 yılından bu yana şanla şerefle 176 yılı geride bırakmış teşkilatımız 177. yılına girerken her türlü asayiş olaylarına, bölücü teröre karşı, gençliğimizin başında ki büyük bela uyuşturucu ile mücadele, trafik terörü ile dimdik ayakta ve yılmadan mücadele etmiş ve halen ediyor ediyor olmanın haklı gururunu taşımaktayız." diye konuştu.
ZEYBEK POLİSLERE BÜYÜK ALKIŞ
Ödemiş Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler Zeybek oynayarak kuruluş yıldönümünü kutladılar.
Polis teşkilatının kuruluşunun 177. yılı dolasıyla Atatürk Anıtının önünde yapılan tören sonrası Ödemiş Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler daha sonra Ödemiş Caddelerine dolaşarak gününü kutlarken, Caddelerde bulunan vatandaşlar da polislere alkışlarla karşılık verdiler.

Editör: Haber Merkezi