HABER:GÜLÇİN ÖNEM
 Kız ve Erkek sporcular Ödemiş’te yapılan müsabakalarda birincilik ve ikincilik kazanınca İzmir’de yapılacak olan elemelere katılmaya hak kazandılar. İzmir’de kızlar 64 okul arasında ikinci, erkeler ise 72 okul arasında üçüncü oldular. Bu suretle Ödemiş ortaokulu kros takımı Türkiye genelinde yapılacak müsabakalar da yarı finalde Aydın ya da Kocaeli’nde yapılacak müsabakalarda yarışacaklar.

Konuyla ilgili olarak Ödemiş Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri İrfan Uvaçin ve Sinan Kemal Kabak; “Bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı Kros Yarışmaları ’nda İzmir’de yapılan müsabakalarda 64 okul arasından iklim şartlarının müsait olmamasına rağmen, beklediğimiz başarıyı yakalayarak kızlarımız 64 okul arasından ikinci erkeklerimiz 72 okul arasında üçüncü oldular. Kızlarımız Aydın veya Kocaeli’nde yapılacak olan yarı finallerde oynayacaklar. Rakiplerimiz öğrencilerimizden bir iki yaş büyüktü böyle olmasına rağmen öğrencilerimiz başarılı bir mücadele verdiler. Hedefimiz Türkiye birinciliğidir. Bu konuda yanımızda olan tüm öğretmenlerimize müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.”

Okul Müdürü Ersin Erol; “Öncelikle Kros müsabakalarında başarı gösteren okulumuzun başarılarının devamını diliyorum. Başarı gösteren takımıza ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Ödemiş Ortaokulu Ödemiş’in köklü okullardan birisidir bu başarılarla efsane geri dönmüştür. Bundan da okul idaresi olarak gurur duyuyoruz.”

Editör: Haber Merkezi