HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş'te,
 27 Aralık'ta Atatürk kır koşusunda Ödemiş birincisi olan Ödemiş Ortaokulu yıldız kız takımı, İzmir'de düzenlenen il şampiyonasında da büyük bir başarıya imza attı.

İzmir Atatürk Stadyumunda gerçekleşen okullar arası kros şampiyonasında 58 takım arasından, İzmir ikincisi olan yıldız kız takımı, 17 Şubatta Bursa’da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında İzmir’i temsil etmeyi hak kazandılar.

Başarılarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Ödemiş Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İrfan Uvaçin, "Okulumuz öğrencilerinin sportif yarışmalarda aldıkları bu madalyalar, bizleri son derece mutlu edip onurlandırmıştır.İzmir okullar arası kros şampiyonasında 58 takım içerisinde elde ettiğimiz başarıdan dolayı çok gururluyuz.İnşallah ilimizi ve ilçemizi Bursa'daki yarı final yarışmalarında da en iyi şekilde temsil edip Türkiye şampiyonasına katılmayı hak ederiz.

Bir yıl boyunca sıcak ya da soğuk demeden haftada üç gün çalışmalarını aralıksız sürdüren öğrencilerimize , onların bu başarılarında ki gayretlerinden dolayı velilerimize ve hiçbir zaman desteğini bizden esirgemeyen okul müdürümüz sayın Osman Yılmaz beye çok teşekkür ediyoruz"
Editör: Haber Merkezi