HABER:AYŞE AKYÜZ


Ödemiş’te bundan beş yıl önce Edebiyat Öğretmeni  Sadettin Şanlı ve kitapseverler tarafından oluşturulan Ödemiş Okuma gurubu beş yılını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor.

20 kişilik grup zaman zaman bu sayısını artırıyor. Grup üyeleri her hafta yeni bir kitabı masaya yatırıyorlar.Beş yıl boyunca okuma gurubu üyeleri 36 yerli yazarın ve 32 yabancı yazarın kitabını o hafta grup toplantısına misafir etmişler. Bunun yanında kültürel etkinlikleri de katılan grup üyeleri beş yıl da aynı zamanda 26 film, 4 tiyatro, 2 'de şiir dinletisi gibi etkinlikler düzenleyerek biraraya gelmişler.

 

Güzel İşlerle bir araya geliyoruz.

 

Okuma gurubu olarak beş yıldan beri güzel işlere imza atıklarını belirten Edebiyat Öğretmeni Sadettin Şanlı “Beş yıldan beri okuma gurubumuzda arkadaşlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. 2010 Ocak ayında oluşturduğumuz grubumuzla beş yıldan beri edebiyat dünyasından yerli yabancı 68 yazarı kitabını gurup üyelerimizle buluşturduk. Gurup üyelerimizin de kütüphanesinde bulunan kitap sayılarını da bu 5 yılda 68 adet artırmış olduk. Bunun yanında bazen de kitapların yazarlarını okuyucusuyla buluşturduk. Gurup üyelerimizle sosyal aktivitelerle bir arada olduk. Okuma gurubumuzda her yaştan herkesi ağırladık. Biz 15 günde bir öğretmenevinde arkadaşlarımızla buluşuyoruz. Kitap okumayı seven tüm herkesi gurubumuza

bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi