MHP Belediye Meclis üyeleri Anıl Selek, Ceyhun Kınlı, Derya Coşkun ve Kudret Özdamar geçtiğimiz aylarda Ödemiş’te Mithatpaşa Caddesi’nde Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt yenileme çalışmalarından sonra yaya geçidi ve dolmuş durakları çizgilerinin hala tamamlanmaması ile ilgili olarak tespit ve incelemelerde bulundular.

Meclis üyelerinin yerinde yaptığı incelemelerde, kentin en önemli ve işlek caddesi olan Mithatpaşa caddesinde yaya geçidi çizgilerinin olmaması konusunda açıklamalarda bulundular.

MHP Belediye Meclis üyesi avukat Anıl Selek “Bir hayli maliyetli olan Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nün asfalt yenileme çalışmasına gerçekten ihtiyaç duyulup duyulmadığı konusunu kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Ancak asfaltlama çalışması Kasım ayının sonlarına doğru tamamlanmasına ve o tarihten bugüne yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen ne yaya geçidi çizgileri ne de dolmuş duraklarını gösterir çizgiler bugüne kadar tamamlanmadı. Buranın şehir dışı ulaşımına açık olması ve yabancı araçların bu caddeyi kullandığı gerçeği karşısında yaya geçidi ihlallerinin çokça arttığını bizzat gözlemledim. Konuyla ilgili olarak yaklaşık 1 ay önce Belediye Başkanı Sayın Mahmut Badem’i arayıp konunun hallini görüşmek için Karayollarındaki yetkililerden birinin isim ve telefonunu istediğimde “Anıl bey bu konu için Karayollarını aramaya gerek yok, ben konuyla hemen ilgileneceğim. Belediye imkânları ile çizgileri tamamlarız” demesine rağmen ne Karayolları ne de Belediye hiçbir girişimde bulunmadı. Meydana gelebilecek bir kazadan öncelikle yetkililerin sorumlu olacağını hatırlatarak Ödemiş için seçilen ve bölgeye hizmet için atananları bir an önce göreve çağırıyorum”  

Meclis üyesi Derya Coşkun da “Maalesef ülke gündeminde sık sık anaların yüreğinin yandığına tanık oluyoruz. Buradaki eksikliğin bir an önce tamamlanmasını ve meydana gelebilecek yeni facialarda başka anaların yüreğinin yanmaması temenni ediyorum.”

MHP Meclis üyeleri Ödemiş’in ve Ödemişli’nin sesi olmaya devam edeceklerini ifade ederken Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’ne seslenerek : “Karayolları uyuyor mu?”. Dediler.

Editör: Haber Merkezi