Ödemiş Madeni İşler Odası Başkanı Erol Nokta, Ödemişli hemşerileri, Ülkemizin ve Dünyanın tarihi, Kültürel, Turistik yerlerini tanıtmada öncülük ettiği için Boyacıoğlu Turizmin sahibi Osman Boyacıoğlu’na teşekkür plaketi verdi.



Ödemiş Madeni İşler Odasında düzenlenen plaket töreninde konuşan Başkan Erol Nokta şunları söyledi, “Oda olarak her yıl Ödemiş’e hizmet eden ve Ödemiş’e faydası olan ve Ödemişi için çalışan çeşitli kurumlara, o
nur plaketi veriyoruz. Bunu geleneksel hale getirdik. Bu yıl da Osman Boyacıoğlu kardeşimize veriyoruz. Hem odamızın üyesi olan Boyacıoğlu,

Ödemişli hemşerilerimizin ufkunu açtı. Türkiye’deki turistik yerlere geziler düzenleyerek, Yurt dışındaki  turistik yerlere geziler düzenleyerek, İnsanların ufkunu açıp onları gezdirerek, İnsanlara vesile olmasından dolayı bu onur ödülüne layık olduğunu düşündük.

Biliyorsunuz Ödemiş kapalı bir yer. Yıllardır kentimizde böyle turistik geziler olmadı. Hep geziler bireysel oldu. Şimdi düzenli bir organizasyonla Ülkemizin ve Dünyanın çeşitli ülkelerine geziler düzenlenmekte. Bu,  günden güne yaygınlaşmakta. İnsanlar bu gezileri kendi aralarında konuşuyorlar ve Sosyal medyada paylaşıyorlar. Bu da Ödemişlilerin ufkunu açıyor. Bu yaptığı hizmetlerden dolayı Osman kardeşimize onur plaketi vermeyi Oda yönetimi olarak uygun bulduk” dedi.

Amerika’ya Ödemişten İlk Kez Gezi Düzenleyeceğiz

Boyacıoğlu Turizm sahibi Osman Boyacıoğlu’ da şu açıklamayı yaptı.

Boyacıoğlu, “Madeni İşler Odasına teşekkür ediyorum. Ödemişte her noktada hizmet eden bir kurum. Ödemiş’te Turizm ofisini 2002 yılında kurduk. Son 4 yıldır daha aktif şekilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Ofisimizdeki arkadaşlara şöyle bir çalışma yaptırdım.4 yılda toplam 6400 kişiyi gezdirdik. Yılda 20-25 tur düzenliyoruz. Bu gezilerin yüzde 70’i yurt içi ve yüzde 30’u yurt dışı gezilerini oluşturdu. Bugüne kadar Ödemiş çıkışlı yurt dışı seyahati olmamıştı. İlk geziyi İtalya ile başladık. İngiltere, İskoç, Galler bölgesi, Balkanlara, Moskova ve Saint Petersburg gezileri oldu.

Diğer yandan en önemlisi önümüzdeki sene Amerika gezisi düzenleyeceğiz. Şimdiden rezervasyonlar gelmeye başladı. Bu programları yaparken, hadi yapalım çıkalım değil, Bizim sitemize ve programlarımıza bakarsanız, bütün detayları yazıyoruz. Nedir en başta Uçak kalkış saatleri, Otel isimleri, Biz gezilerimizde hepsini satın alıyoruz ki; hem güven olsun, hem de nerede kalacaklarını insanlar bilsinler. Bizde her şey açık ve net. Yüzde 99,99 müşteri memnuniyetimiz var. Tüm organizasyonlarda kendimizde katılıyoruz. Biz en iyi otobüs, en iyi otel, en iyi rehber, en iyi organizasyon ve en iyi grupla yola çıkıyoruz.

Gruplarda seçici davranıyoruz. Bir grup diğerini üzüyorsa kesinlikle kaydını yapmıyoruz.  Bu plaketi ofisimizin en iyi yerinde saklayacağım.

4 yılda nüfusumuzun yüzde 5’ini seyahat ettirdik. Dededen gelen turizmciyiz. Doğan şafak Turizm işletmecisiydi. Ödemiş’te ilkleri yaptık.

Ödemiş’te güvene layık olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber : NAZİF HARUPÇU

 

Editör: Haber Merkezi