Toplantıya yürütme kurulu üyelerinden Abdullah Gümüş, Burak Can, Egemen Atasoy, Nihat Savuran, Safiye Özçelik, Tekin Alpsoy ve Turgut Akın katıldı. 13 Temmuz 2021 tarihinde Ödemiş Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen toplantının gündeminde ise genel sekreter seçimi ve toplantı takviminin belirlenmesi konuları yer aldı.

Yücel Uğur Uçar yeniden Genel Sekreter seçildi

Kent Konseyi Yönetmeliği’nin 14/A maddesine göre Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in önerdiği üç isim arasından yürütme kurulunca seçilerek 03.08.2020 tarihinde genel sekreterlik görevine başlayan Yücel Uğur Uçar’ın yeni dönemde de genel sekreterlik görevini sürdürmesine oy birliğiyle karar verildi.

Yeniden genel sekreterliğe seçilen Yücel Uğur Uçar, “Ödemiş Kent Konseyi’nde genel sekreteri atama yetkisi genel kurulumuzca seçilen başkan ve yürütme kurulunundur. Yeni dönemde yapılan ilk yürütme kurulu toplantısında benim genel sekreterliğe devam etmem yönünde oybirliğiyle bir irade ortaya konulmuştur. Benimle çalışmayı tercih eden Sayın Mehmet Taşlı ve Sayın Yürütme Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yürütme Kurulu toplantıları her ayın ilk Salı günü yapılacak

Ödemiş Kent Konseyi’nde yeni oluşan yürütme kurulu, aylık olağan toplantı takvimi hakkında görüşerek, toplantıların her ayın ilk Salı günü yapılmasına oybirliğiyle karar verdi. Toplantının dilek ve temenniler bölümünde Ödemiş Kent Konseyi’nin katılımcı yapıları olan meclis ve çalışma gruplarının seçimlerinin yenilenmesi konusu Yürütme Kurulu Üyesi Safiye Özçelik’in önerisiyle görüşüldü. Buna göre meclis ve çalışma gruplarının seçimli toplantı tarihlerinin Ağustos ayında yapılacak olan yürütme kurulu toplantısında belirlenmesine karar verildi.

Editör: Haber Merkezi