Ödemiş Kent Konseyi Başkanlık seçiminin ardından meclis komisyonlarının oluşturulması adına seçim yapıldı.
Otogar yanındaki Belediye Nikah Salonu’nda Pazar günü, Ödemiş Kent Konseyi, Gençlik Meclisi ve Kadın Meclisi Başkan, Genel Sekreter ve Yürütme Kurulu seçimlerini gerçekleştirdi. Gençlik meclisi başkanlığına Sönmez Eroğlu, gençlik meclisi genel sekreterliğine Ömer Faruk Girgin, Kadın meclisi başkanlığına Selma Eren, Kadın meclisi genel sekreterliğine Dilek Erol seçildi.
Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi yaptığı konuşmasında,
“Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kasım ayı toplantısını geçtiğimiz gün Kent Konseyi toplantı salonunda yaptık. Toplantıda, mevcut meclis ve çalışma gruplarının seçimli toplantı tarihleri ile vatandaşlardan kurulması talebi alınan çalışma grupları konuları görüşüldü.
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi ve Çocuk Meclisi seçimli toplantılarının 30 Kasım 2014 Pazar günü Otogar üstü Belediye Nikâh Salonunda yapılması kararı alınmıştı. Bugün Saat 10.00 da Gençlik Meclisi, saat 13.00 te Kadın Meclisi, saat 15.00 te Çocuk Meclisi toplantıları yapıldı.
Mevcut çalışma gruplarının yanında kurulması talebi alınan "İngilizce Konuşma ve Yabancı Dil Çalışma Grubu, Girişimcilik Çalışma Grubu, Kitap Okuma Çalışma Grubu, Felsefe Çalışma Grubu, Osmanlıca Tarih-Edebiyat Çalışma Grubu, Ödemiş Tanıtım Çalışma Grubu ile Ney ve Tasavvuf Musikisi Çalışma Grubu’nun isimleri ve kapsamlı içerikleri değerlendirildikten sonra kurulmalarına karar verildi. Ödemiş için gönüllü çalışmaya hazırım ve Ödemiş için bir fikrim var diyen herkesi Kent Konseyinde birlikte çalışmak için bekliyoruz.  
Toplantı tarihleri daha sonra duyurulacak olan çalışma gruplarına ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak tüm vatandaşlar üye olabilir” dedi.
Çevre ve Şehircilik Çalışma Grubu,  Yerel Ekonomi ve Kalkınma Çalışma Grubu, Engelliler Çalışma Grubu, Eğitim - Bilişim- Gençlik - Spor Çalışma Grubu, Tarım - Hayvancılık Çalışma Grubu, Kültür - Sanat Çalışma Grubu, Kültürel Mirası Koruma - Turizm Çalışma Grubu
Afet ve Kriz Çalışma Grubu, Emekli ve Yaşlılar Çalışma Grubu İngilizce Konuşma ve Yabancı Dil Çalışma Grubu, Girişimcilik Çalışma Grubu, Kitap Okuma Çalışma Grubu, Felsefe Çalışma Grubu,Osmanlıca Tarih-Edebiyat Çalışma Grubu, Ödemiş Tanıtım Çalışma Grubu, Ney ve Tasavvuf Musikisi Çalışma Grubu için çalışmalar da sürdürülüyor.

Har: Nazif HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi