HABER AYŞE AKYÜZ

 Kaymakam Dölek Ödemiş’in köylerine yaptığı ziyaretlerinin ardından Ödemiş Cumhuriyet Orta Okulu’na ziyarette bulunarak Okul Müdürü Hüsnü Uysal ve Resim Öğretmeni Selami Sönmez ile görüştü.

ÇANAKKALE GEZİSİ GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Ödemiş Cumhuriyet Ortaokullu Müdürü Hüsnü Uysal, “Okullumuza ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Abdullah Dölek’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ödemiş Kaymakam’ı Abdullah Dölek Cumhuriyet Ortaokullu Resim Öğretmeni ve Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Sönmez’e Cumhuriyet Ortaokulu’na katkılarından dolayı teşekkür ederek geçtiğimiz günlerde ADD tarafından düzenlenen Çanakkale gezisinin çok güzel bir çalışma olduğunu belirti.

ECDADIMIZI TANITTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kaymakam Dölek, “Okullunuz basında en çok yer alan okulların başında geliyor. Sizleri çalışmalarınızdaki özverinizden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ben geçtiğimiz günlerde ADD’nin düzenlediği Çanakkale gezisine teşekkür ediyorum. Ben öğrenciyken hiçbir geziye katılamamıştım. Öğrencilere böyle güzel geziler düzenleyerek ecdadımızı tanıttığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi