HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş’te Özellikle Sosyal konuları çözmekte ve bu konulara destek vermekte isim yapan deneyimli Devlet Adamı Celil Ateşoğlu, Sosyal konular yanında Devlet yatırımlarının ilçeye kazandırılmasında isim yapmıştı.

Ödemiş Anadolu Lisesine devam eden Lise 1 öğrencisi Ömür Aldemir’in Skalyoz hastalığı nedeniyle, 60 Bin TL istendi. Bunun bir kısmı açılan kampanyalarla karşılanırken, eksik kalan 25 Bin lira, Sosyal Yardımlaşmadan sağlandı.

Bu arada, okulda engelli asansörünün bulunmaması üzerine Kaymakam Ateşoğlu, Milli Eğitim Bakanlığına müracaat ederek, okula, bir tek engelli öğrenci için engelli asansörü yaptırarak, hem engellilerin hem de Ödemişlilerin takdirini kazanmıştı.

Şu anda Memleketi Malatya’da izinli bulunan Celil Ateşoğlu’nun yerine, İstanbul Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu atandı. Önümüzdeki günlerde iznini tamamlayarak Ödemiş’e gelecek olan Celil Ateşoğlu, meslektaşı Kasım Fikret Dayıoğlu’na görevi devredip, Çanakkale vali Yardımcılığı görevi için Çanakkale’ye hareket edecek.

Editör: Haber Merkezi