Ödemiş Kaymakamı Ateşoğlu’dan Ayakkabıcılara iadeyi ziyaret

Ödemiş’in yeni Kaymakamı Celil Ateşoğlu iade-i ziyaretlerine  sürdürüyor.
Son Olarak Ödemiş Ayakkabı ve Deri İşleri ile Uğraşanlar Odasına ziyarette bulunarak Başkan Mustafa Ali Köksoy ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ziyaretinde,  Ödemiş’in ekonomisini hayvancılığını ve sanayisini değerlendirdi.

Ödemiş Ayakkabı ve Deri İşleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy “Değerli Kaymakamımız odamızı ziyarette bulundu. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi Ödemiş'i tanıma fırsatı buluyor ve beğendiğini ifade etti. Yeni görevinin kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu “1 Ekim itibariyle ödemişte göreve başladım.  Ödemişli hemşerilerim sağ olsun yoğun ilgi ve ziyaretle bizi yalnız bırakmıyorlar. Bende fırsat buldukça   10 günden beri iadeyi ziyaretlerimi sürdürüyorum. Ödemiş Ayakkabı ve Deri İşleri ile Uğraşanlar Odası Başkanımız Mustafa Ali Köksoy makamımda beni ziyaret etmişlerdi. Bu ziyaret esnasında kendileri bana ayakkabıcıların sorunlarını anlattılar. Bugünkü ziyaretimizde de ayakkabıcı esnafımızın durumlarıyla ilgili hasbihal etme imkanı bulduk ve yönetim kurulu üyeleri ile de tanıştık" dedi.


Haber: Ayşe AKYÜZ

 

Editör: Haber Merkezi