HABER: GÜLÇİN ÖNEM
Resmi sonuçlara göre Ödemiş’te 22 resmi ortaokuldan 19 öğrenci, TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap verdi. Yine Ödemiş özel öğretim kurumlarından da 10 öğrencimiz tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan alma başarısı göstermiştir. Bu bağlamda ilçemiz Ödemiş’ten resmi ve özel ortaokullardan toplam 29 öğrenci bütün sorulara doğru cevap vererek, TEOG birincisi çıkarma konusunda İzmir’den birçok ilçeyi geride bıraktı.
TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, “Gelen ilk verilere göre TEOG sınavında bütün sorulara doğru cevap vererek tam puan alma kapsamında, Ödemiş İzmir ilindeki ilk on ilçenin içinde olduğunu görmekteyiz. Metropol dışındaki ilçeler içindeyse ilk sıradayız. Bu başarıda TEOG sınavı için yapılan ‘’Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının’’ özenle yönetilmesi, büyük önem arz etmektedir. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu konuda üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalıştılar ve emeklerinin karşılığını aldıklarını düşünüyorum.”
İçel, “TEOG birincisi olarak ilçemizin başarısını üst sıralara taşıyan öğrencilerimizi, okul idareci ve öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarının ve başarılarının artarak devamını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi