Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, mezun olduğu Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çeşitli nedenlerle yaşamını yitirmiş öğrencileri anısına düzenlenen öğle yemeğine katıldı.

İlçedeki en eski eğitim kurumlarından biri olan Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrenciyken sportif ya da kültürel aktivitelerle, trafik kazasında hayatını kaybeden beş öğrencinin anısına yemek düzenledi. Hayırseverlerin katkılarıyla okul öğretmenleri tarafından organize edilen yemeğe;  Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve hayatını kaybeden öğrencilerin aileleri katıldı. Buruk anların yaşandığı yemekte, yaşamını yitiren Kazım Uygur, Okan Alabıçak, Sergen Balat, Gökhan Kaya ve Anıl Çaylı arkadaşları tarafından yâd edildi.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yapılan bu anlamlı organizasyonda yer almaktan memnuniyetini dile getirirken; “Erken yaşta aramızdan ayrılan evlatlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyorum” dedi. Yemek sonrası, okulda uygulamalı olarak eğitim verilen bölümlerde inceleme yapıldı.

 Haber: Gizem DURMAZ

Editör: Haber Merkezi