HABER: NAZİF HARUPÇU 



Kutlu Doğum haftası nedeniyle, Ödemiş İmam Hatip Lisesinde öğretmen ve öğrenciler tarafından anma programı düzenlendi.

Burada düzenlenen programa Ödemiş Belediye başkanı Mahmut Badem, Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Teşkilat Başkanı Muhammed Şen, Yönetim kurulu üyesi Ersin Duraklı, Okul Müdürü Selahattin Özbudak, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Program, İmam Hatip Liseleri İzmir Birincisi olan Raşit Kırıcı ’nın Kuranı Kerim okuması ile başladı ve öğretmenler de kuranı kerim ve hatmi şerifler okuyarak, Törene katılan protokol üyeleri başta olmak üzere, yakınları ahirete intikal etmiş Müslümanlar için dualar edildi.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin ruhuna ve Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm Peygamberlerin, âlimlerin, evliyaların ruhlarına hediye edildi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem burada güzel program sunan öğrencilere teşekkür ederek, “Sizlerle birlikte olmaktan son derece onur duydum ve mutlu oldum. Bizler Belediye olarak sizlerin yanında olmak istiyoruz. Devletimiz çok güçlü. Burada güzel bir okul yaptırdık. Gelecek seneye öğrenci yurdu ve diğer spor kompleksleri ile burası güzel bir eğitim yuvası oldu. Bugünün gençleri 2023’e iyi hazırlanmalı. Çünkü gelecekte bu ilçenin Belediye Başkanları sizlerin arasından çıkacak. Vatanına, Devletine bağlı insanların hizmetleri sizlere devredilecek bayraklarla dalgalanacak. Bugün Kutlu Doğum haftası nedeniyle güzel bir program, Kuranı Kerim, Hatmi şerif okundu ve dualar edildi. Anne ve babalarımıza dualar edildi. Şimdiden kandilinizi tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi