Ödemiş İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ödemiş Halk Eğitim Şenlikleri Ulus Meydanı’na kurulan 13 stantla açıldı.
Dün saat 17.00’de düzenlenen açılışa Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Ödemiş Halk Eğitim Müdürü Yunus Ergin, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, belediye daire amirleri, meclis üyeleri, kursiyerler, usta öğreticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Açılış öncesinde, Ödemiş Halk Eğitim Müdürlüğü mehteran takımı tarafından protokole mini bir konser düzenlendi. Ardından Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ki, yetişkinler ve çocuklardan oluşan halk oyunları ekipleri gösteri yaptılar. Ödemiş Halk Eğitim Müdürü Yunus Ergin, “Ödemiş Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlarımıza yarar sağlayacak her türlü çalışmayı birlikte projelendirip hayata geçiriyoruz. Bu yıl 278 kursta, 4 bin 571 kursiyere kurs veriyoruz. Düzenlemiş olduğumuz ikinci Halk Eğitim Müdürlüğü Bahar şenliklerimizde yıl boyunca yapmış olduğumuz emeklerimizi 13 sergide beğeniye sunduk” dedi. Kaymakam Celil Ateşoğlu, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmalarının sergileneceği etkinlik alanını hizmete açıyoruz. Bunun mutluluğunu yaşamaktayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından protokolün eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek sergiler gezildi. Açılışa katılan konuklara pilav ve ayran ikramında bulunuldu. Sergilerin 10 gün boyunca açık olacağı, her gün akşam saat 20.30 ve 22.00 arasında farklı etkinlikler olacağı, 19 Mayıs akşamı sürpriz bir gösteriyle final yapılacağı belirtildi.  

Editör: Haber Merkezi