Türkiye voleybol federasyonu İzmir il temsilciliğince İzmir Atatürk voleybol kapalı spor salonunda düzenlenen mini voleybol ligine katılan,  Ödemiş Gençlik Spor Voleybol A ve B takımları şubat ayında klasman gruplarından play-off gruplarına yükselmişti.
Play-off gruplarının açıklanmasının ardından devam edecek olan maçlarda Ödemiş Gençlik Sporlu voleybolcu kızlar A ve B takımları olarak  ‘B’ grubunda mücadele edecekler.
 A grubunda mücadele edecek olan grup,  İzmir Büyükşehir Belediye Spor, Aliağa Petkim Spor, Dikili Lodos Spor  ve Işıkkent Spor kulüpleriyle karşılaşacak. B takımı, ise grubunda yer alan Ege final, DSİ Spor, Rota Koleji Spor Kulüpleriyle karşılaşacak.
Ödemiş Gençlik Spor A takımı yarın Alsancak Atatürk kapalı spor salonunda saat 15:15 de Aliağa Petkim Spor ile saat 19:00 da Işıkkent Spor kulübüyle karşılaşacak.  B takımı ise saat 17.15 te Ege Final takımıyla mücadele edecek
 Turnuva ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ödemiş Gençlik Spor Kulübü voleybol antrenörü Hakan Kalkancı ; “Klasman grubu maçlarımızda A takımımız başarılı bir grafik çizerek yapmış olduğu 4 maçını da kazanmıştı. Grup lideri olarak play-of gruplarına yükseldik. B takımızda oynamış olduğu 3 maçın ikisini kazanarak grubumuzda grup ikincisi olarak B takımızda bir üst tura play-off gruplarına yükselmişti.  Klasman grubu maçları sonrası A ve B takımızla bir üst turun hazırlıklarına devam ettik, yine aynı şekilde başarıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. İlçemizi Ödemiş’i Ödemiş’in farklı mahallelerinden çocuklarımızı bir araya getirerek İzmir’de temsil etmek güzel; Ödemiş’i temsil eden küçük voleybolcu kızlarımıza ulaşım desteğini esirgemeyen Ödemiş Belediyesine sporcu velileri adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi