HABER: AYŞE AKYÜZ 



        Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Köşebaşı Camii ve İmam Hatip Lisesi işbirliği ile Abdülhamit Han’ın ölüm yıl dönümü ve yaklaşan 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle ecdat için Köşe başı Camiinde Cuma Namazında mevlit okundu. Cuma Namazı çıkışında cemaate lokma döktürülerek ikramda bulunuldu. Yapılan mevlitte cemaat tarafından Çanakkale, Sarıkamış gibi birçok bölgede mücadele eden, şehit olan, gazi olan bütün ecdat dua edildi. Yapılan etkinliğe Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, AK Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Hadim katıldı. Hadim düzenlenen etkinlikte Kuran-ı Kerim okudu. Yapılan etkinliğe Ödemiş İmam hatip Lisesi öğrencileri de katılım gösterdiler.

Tarihimizden ders alarak gençlerimize yer vermeye çalışıyoruz diyen Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cafer Cebeci “Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak “Tarihimiz bizim en değerli hazinemizdir. Ecdadımızla gurur duyuyor ve onu minnetle anıyoruz” duygusu ile hareket ediyoruz. Tarihimizden ders alarak geleceğimize yön vermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin asıl sahipleri olan gençlerimizi tarih bilinci ile büyütmek en önemli görevimizdir. Gelecek gençlerimizin elinde, gençlerimizi yetiştirmek te bizim elimizdedir. Bu duygu ile gençlerimizi vatanına, milletine, bayrağına, inançlarına, manevi ve maddi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmelerini sağlamak hepimizin üzerine vebaldir. Tarihimiz Tür Milletinin en önemli hazinesidir. Ecdadımızla gurur duyuyor ve onları minnetle anıyoruz.”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 7-29 yaş arası gençlerin katılacağı ve 27 Marta katılımların sonu ereceği gençlerden Ecdada Mektup Projesi yapılacak. Mektup yarışmasının nu yıl ki konusu Sarıkamış ve Çanakkale Şehitleri olacak. Türkiye genelinde 100 bin gencin katılması hedeflenen projeye katılmak isteyen gençler Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü başvuruda bulunabilecekler.

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci “ Ecdadımız anısına düzenlenmiş olan mevlid programı ve lokma döktürme hayratında bize her konuda yardımcı olan Köşebaşı Camii İmamı Mehmet Alışık’a, İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerine Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.” 

Editör: Haber Merkezi