Ödemiş Gençlik Spor Kulübü Mini Voleybol A ve B takımları 5 Şubat Perşembe günü Aliağa’da yapılacak olan voleybol etkinliğine katılıyor. Saat 12.00 da başlayacak olan etkinliğe Ödemiş’in minik voleybolcuları Aliağa’da voleybolla dolu keyifli bir gün geçirecekler.

Aliağa Enka kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek etkinliğe Seferihisar Spor Kulübü, Aliağa Petkim Spor Kulübü ve Ödemiş Gençlik Sporlu yaklaşık 100 sporcu katılım sağlayacak

Ödemiş gençlik spor kulübü voleybol antrenörü Hakan Kalkancı turnuva ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada “ Klasman grubu maçlarımız sonrası A takımımız İzmir’de son 21 Takım arasında yerini aldı B takımımız da İzmir’de son 12 Takım arasında play-off gruplarında yerini aldı Aliağa Petkim spor Kulübü takımı da her iki takımıyla aynı şekilde play-off gruplarında mücadele edecek geçtiğimiz kasım ayında davetimiz üzerine ödemişteki mini voleybol şenliğine katılarak ren katan Aliağa Petkim spor Kulübü bu kez de kulübümüzü play-off maçları öncesi Aliağa’ya davet etti. Bizde bu daveti değerlendirerek antrenmanlarımızın yanı sıra hazırlık maçları ile takımımızı maç evresi öncesi formda tutmaya devam etmek için bu tür etkinlikleri değerlendiriyoruz Aliağa Petkim spor kulübü voleybol Antrenörü Devlet Recepov’ un bu davetinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. A ve B takımımızla ödemişi en iyi şekilde temsil etmeye devam etmek istiyoruz’’ Dedi.

Editör: Haber Merkezi