Türkiye voleybol federasyonu İzmir İl Temsilciliği tarafından, İzmir Alsancak Atatürk voleybol spor salonunda düzenlenen mini voleybol ligine katılan Ödemiş Gençlik spor A takımı 26.01.2015 Pazar günü Aliağa Petkim spor ile yapmış olduğu karşılaşmayı setlerde 21-15 ve 21-17’lik sayılarla 2-0’lık setle kazanmayı başardı.

İkinci maçında da İzmir’in güçlü ekiplerinden Işıkkent spor kulübüyle karşılaşan Ödemiş Gençlik Spor ilk sette çok iyi bir oyun sergileyip 21-9’luk farklı bir sayı skoruyla kazandı. İkinci seti de 21-16’lık sayılarla kazanmayı başararak grubunda iddialı olduğunu kanıtladı.

 A takımı İzmir Büyükşehir Belediye Spor maçını da setlerde 2-0 kazanmayı başararak grubundan yarıfinale yükselmeyi garantiledi. Cumartesi günü, son maçını Dikili Lodos takımıyla oynayacak olan Ödemiş Gençlik Spor bu maçını da alırsa grup lideri olarak yarı finale yükselecek.

Ödemiş Gençlik Spor Kulübü Voleybol Antrenörü Hakan Kalkancı ; “A takımımız çeyrek final maçlarında İzmir’in altyapıda önemli takımlarıyla karşılaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Işıkkent Ve Aliağa Petkim Spor Kulübü gibi köklü spor kulüpleriyle karşılaşmak mücadele etmek ve yarıfinali hedeflemek ilçemiz adına gurur vericidir. Gelecek hafta Cumartesi günü son maçımızı yapacağımız Dikili Lodos maçını da kazanıp grup lideri olarak bir üst tur olan yarı finalde voleybolcu kızlarımızla ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize yürekten inanıyorum. B takımımızda Cumartesi günü Rota Koleji Spor Kulübü ardından DSİ takımıyla karşılaşarak finale kalabilmek için mücadele edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi