HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi'nin de yer aldığı Yenikent'teki ilkokul binasında faaliyet gösteren okulla ilgili sıkıntılar sık sık gündeme geldi.

Ödemiş Fen Lisesi okul aile birliği yöneticileri, Ödemiş'te yeni binanın temelinin atılması için yetkilileri göreve çağırmışlardı.

2014 yılında da okulun Küçük Avulcuk köyü mevkiinde bulunan ve İmam Hatip Lisesi binası yanında arsası olduğu ve arsanın henüz yerinin de yetersiz geldiği yönündeki sorunları, okulun elektrik tesisatında çıkan yangın nedeniyle okula geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'e ileten Okul aile birliği üyelerine müjde geldi.

Okul ziyareti sırasında sorunları çözmek için çaba göstereceğini dile getiren Belediye Başkanı Mahmut Badem önceki gün bu müjdeyi Meclis toplantısında açıkladı.

Başkan Badem şunları söyledi, "Ödemiş Belediyesi olarak, doğrudan devreye girerek, Ödemiş Fen Lisesinin imar yada inşaat ruhsatını yarın keseceğiz. 1/100.000 planın bize verdiği yetkiyle, Büyükşehir veya başka yere göndermeksizin, İmar ruhsatını biz vereceğiz.

Ödemiş Fen Lisesi 16 derslikli, içinde spor kompleksi olan, 200 yataklı Öğrenci yurdu olan bir kompleks. Bünyesinde Kapalı spor salonu, Mini futbol sahası, Basketbol sahası bulunmakta.

Daha önce Velilerimiz ve çocuklarımızın bize yaptıkları ziyaretler ve benim onlara gittiğim ziyaretleri sırasında verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda çalışan tüm personelimize ve elini taşın altına koyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi