Ödemiş Hürriyet Caddesinde çocuk giyim mağazası sahibi Niyazi Gürkaya “Bebek ve çocuklar için giyim ve aksesuar satışları mağazamızda yapılmaktadır. Ramazan bayramının yaz mevsimine rastlamasıyla birlikte yazlık ve bayramlık ürünlerimiz vitrindeki yerlerini aldılar. Ödemiş halkına hizmet etmeye hazırız. Tüm halkımızın bayramını şimdiden kutlarken, Ödemişli hemşerilerimizin ürünlerimizi bir kere gelip görmelerini tavsiye ediyoruz”


Ödemişte uzun yıllar erkek giyimin önde mağazalarından babadan oğulla geçmiş olan, Kalyon Giyim sahibi Abdurrahman Kalyon “ Ramazan bayramının yaz mevsimine gelmesiyle birlikte yazlık ürünlerimizi vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Bayram için yeni ürünlerimiz raftaki yerlerini aldılar. Kalyon giyim kaliteli ürünü uygun fiyatla alacağınız doğru adrestir. Tüm Küçük Menderes havzasının mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim”


Enstitü Caddesinde birbirinden renkli farklı ve şık kıyafetleri müşterilerinin ve Ödemişlileri beğenisine sunan Peron Giyim Mağazası Satış Sorumlusu Ayten Dönertaş “Bayram hazırlıklarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni sezon ürünlerimize yeni ürünler ekleyerek uygun fiyatla müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Tüm Küçük Menderes havzasının bayramını kutlarken Ramazan bayramının peron giyim olarak hayırlara vesile olmasını diliyoruz”


Feyzi Paşa Caddesinde uzun zamandan beri  Ödemişlilerin ayaklarını en güzel ve farklı seçenekleriyle ayakkabılarla giydiren Koreli Ayakkabı Sahibi Yiğit Seloğlu “Bayramlık ve sezonluk ayakkabı seçenekleriyle uygun fiyat ve farklı ayakkabı çanta seçeneklerimiz ve uygun fiyatlarımızla  Ödemişli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz”


Esnaflar vatandaşların bayram alışverişine bu sene iki hafta öncesinden başladıklarını, bunun nedeni olarak da vatandaşların model ve seçeneklerin bayram yaklaştıkça azalması olduğunu belirtiler.

  

 Haber :AYŞE AKYÜZ- ÖZNUR KUVVETLİ

 

 

Editör: Haber Merkezi